Hidroizolarea / impermeabilizarea direct în masa betonului a unui bazin de incendiu

Experienţă de
peste 50 ani

Prezent în
peste 125 ţări

Durabilitatea
betonului crește cu peste 60 de ani

Hidroizolarea / impermeabilizarea direct în masa betonului a unui bazin de incendiu, la o fabrică de mobilă din com. Dofteana, jud. Bacău

  • Proiect: Hidroizolarea / impermeabilizarea direct în masa betonului a unui bazin de incendiu
  • Locație: fabrică de mobilă din com. Dofteana, jud. Bacău
  • Tip lucrare: Impermeabilizare bazine de incendiu
  • Materiale Folosite: Penetron Admix, Penebar SW 45
Hidroizolare bazin de incendiu

bazin de incendiu la BWN PROMOBILA

Pentru hidroizolarea impermeabilizarea bazinului de incediu cu o suprafata de 450 mp., al fabricii de mobila din Comuna Dofteana, la 20 de km. de Municipiul Bacau, beneficiarul BWN PROMOBILA a agreat solutia propusa de specialistii Penetron, si anume adaugarea tratamentului de hidroizolare direct in masa betonului: Penetron Admix si banda de sigilare expandabila in contact cu apa Penebar Sw 45 Rapid tip A.
S-a ales varianta cea mai favorabila din punct de vedere al raportului timp – cost eficient in comparatie cu metodele clasice de hidroizolare, aceasta fiind eliminate deoarece invelisul hidroizolant este limitat in timp necesitand inlocuirea. Penetron Admix devine parte integranta din structura de beton, asigura durabilitatea structurilor si creste durata de viata, mententanta in conditii extreme de exploatare cu pana la 60 de ani prin sistemul de cristalizare care ramane activ permanent in contact cu apa si auto-repara permanent fisurile de pana la 0,4 mm cu rezistenta la inghet – dezghet.

Materiale de hidroizolare / impermeabilizarea bazinului de incendiu

PENETRON ADMIX (amestec de impermeabilizare integral cristalin) se adaugă în masa betonului în momentul dozării. Penetron Admix este format din ciment Portland, nisip de siliciu tratat foarte fin si alte substanțe chimice active brevetate. Aceste substanțe chimice active reacționează cu umiditatea betonului proaspăt si cu produsele secundare ale hidratării cimentului pentru a produce o reacție catalitica care generează o structura cristalina insolubila prin pori si prin canalele capilare ale cimentului. Astfel betonul devine etanșat permanent împotriva penetrării apei sau a lichidelor provenite din orice direcție.
Betonul este de asemenea protejat împotriva deteriorării cauzate de condițiile aspre de mediu.
Penetron Admix a fost formulat special pentru a face fata diverselor construcții si condițiilor de temperatura.

Află mai multe, contactează-ne!

Departament tehnic

Contact: Claudiu Stoenescu

0368 734 000

tehnic@penetron.ro

Departament vânzări

0772 095 620

vanzari@penetron.ro