Penetron reduce amprenta de carbon a structurii din beton

Scădeți Semnificativ Amprenta Emisiilor De Carbon A Structurii De Beton Cu PENETRON ADMIX®

Aplicații Produse Penetron

Aplicare în
mediu umed

Fără
membrană

Tehnologie cristalină
activa permanent

Experiență
de peste
50 de ani

Prezent
în peste
165 de țări

Crește durata de viață
a betonului cu
peste 60 de ani

  1. Aplicații Produse Penetron

Sistemele, produsele Penetron pot fi utilizate în diferite aplicații de hidroizolare, pentru structurii noi sau existente din beton și nu numai.

Acestea oferă o hidroizolare corespunzătoare împotriva atacului apei, prin aplicare înveliș hidroizolant gen membrana hiperelastica (masa de șpaclu ) sau hidroizolatii pensulabile poliuretanice.

În același timp sistemele Penetron prin cristalizare, cu protecție totală fară membrana aplicata pe suprafața pozitiva sau negativa umeda sau direct din turnare.

În funcție de exploatare, Sistemele Penetron se pot utiliza pentru a remedia și hidroizola suprafețele, pornind de la hidroizolații fundații, hidroizolații subsoluri, hidroizolații bazine,hidroizolații terase, hidroizolatii băi, hidroizolatii parcări subterane, hidroizolatiiacoperișuri etc.

Sistemele, materialele Penetron, hidroizolează și repară suprafețele din beton pe toată durata de viață a structurii pe suprafețe umede atât pozitiv cât și negativ prin tehnologia cristalina Penetron.

Aplicații Penetron

Aplicații ale Sistemului Penetron după vechimea betonului -betoane proaspete (la turnare) / betoane vechi (reparații betoane)

Hidroizolare în masa betonului

Hidroizolații în masa betonului

Hidroizolarea betonului se face, prin adaugarea de PENETRON ADMIX in masa betonului înainte de turnare, in CIFA sau la stația de beton. PENETRON ADMIX este este un ciment portland, integral cristalin, care face ca betonul sa devina impermeabil si il protejaza de deteriorarea provocata de condițiile de mediu dure, fără sa fie nevoie ca ulterior sa se facă hidroizolarea sa.

Pensularea Betonului

Repararea si hidroizolarea structurilor din beton pentru structuri existente

Pentru repararea si hidroizolarea structurilor din beton existente se folosesc produse de hidroizolare prin cresterea cristalelor, PENETRON -un material hidroizolant integral cristalin aplicat la suprafaţă, care impermeabilizează şi protejează betonul în profunzime si PENECRETE MORTAR – un mortar de etanşare şi reparatii, impermeabilizator prefabricat, integral cristalin pe bază de ciment.

Aplicații ale Sistemului Penetron

Hidroizolatie Terasa

Hidroizolatie Terasa

Hidroizolatie terasa | Vezi de ce este necesara, care este cea mai buna varianta si de ce materiale ,sisteme ai nevoie pentru a hidroizola durabil o terasa ⭐ Penetron.

citește mai mult
Hidroizolatie Baie

Hidroizolatie Baie

Hidroizolatie pentru baie | Vezi de ce este necesara, care este cea mai buna varianta si de ce materiale ai nevoie pentru a hidroizola o baie ⭐ Penetron.

citește mai mult
Hidroizolare pardoseli industriale

Hidroizolare pardoseli industriale

Soluție inovatoare pentru hidroizolarea pardoselilor industriale.
Pardoselile spațiilor de producție, depozitelor, precum și pentru halele suportă numeroase sarcini de greutate și presiunea operațiunilor de rutina.

citește mai mult
Hidroizolarea parcărilor subterane

Hidroizolarea parcărilor subterane

Tratarea si impermeabilizarea structurii din beton este foarte importantă pentru rezistența si durabilitatea parcării subterane. Penetron Admix adăugat direct in masa betonului, permite să se construiască structuri durabile într-un interval scurt care durează cu până la 60 de ani mai mult

citește mai mult