Penetron reduce amprenta de carbon a structurii din beton

Scădeți Semnificativ Amprenta Emisiilor De Carbon A Structurii De Beton Cu PENETRON ADMIX®

despre Penetron

Aplicare în
mediu umed

Fără
membrană

Tehnologie cristalină
activa permanent

Experiență
de peste
50 de ani

Prezent
în peste
165 de țări

Crește durata de viață
a betonului cu
peste 60 de ani

Despre Compania Penetron

Fondată la sfârșitul anilor 1970, PENETRON a dezvoltat produse de impermeabilizare pe bază de ciment și aditivi pentru a crea o tehnologie cristalină optimă.

  1. despre Penetron

Penetron International, Ltd

Astăzi, sistemul de produse PENETRON este vândut în întreaga lume în peste 60 de țări, prin aplicatori și distribuitori calificați.

In prezent, vanzarile si reteaua de servicii ICS/Penetron se extinde in mai mult de 60 de tari, asigurand firmei un canal international prin care isi face cunoscuta experienta si expertiza.

Combinand performantele superioare ale produselelor cu suportul tehnic oferit clientului, ICS/Penetron continua sa afirme iin fata inginerilor, arhitectilor si consructorilor din intreaga lume, excelenţa si dependenţa tratamentelor de protectie pentru beton, de produsele Penetron.

Best Import Products Penetron SRL cu sediul central in Brasov, este reprezentatul Penetron in tara noastra. Specialistii nostri au urmat cursurile de pregatire alaturi de specialistii din Statele Unite si sunt in masura sa va ofere solutia optima la problemele dv. de izolatie hidro.

Compania Penetron

MISIUNEA NOASTRĂ

  • Sa furnizeze produse de inalta calitate impreuna cu suport tehnic…
  • Sa inoveze si sa imbunatateasca produsele in mod continuu…
  • Sa mentina grija pt ecosistemul global…
  • Sa incurajeze creativitatea si evolutia personala…
  • Sa accepte provocarile si sa vada in ele oportunitati…

Ne străduim în mod consecvent să oferim produse de cea mai bună calitate și suportul tehnic necesar pentru a asigura succesul proiectelor clienților noștri – oriunde în lume

Robert Revera, President & CEO

Ca si  companie, acceptam responabilitatile care deriva din faptul ca suntem un dezvoltator major si furnizor de sisteme de protectie a betonului din intreaga lume. Ne angajam sa nu precupetim nici un efort pentru a fi la un nivel de excelenta.

Afacerile cresc, nu mai exista granite, se cer solutii inteligente la diversele si mereu in schimbare provocari din sectorul global al proiectelor majore din constructii. PENETRON® se straduieste sa creasca si sa se dezvolte in intreaga lume si crede ca, aceasta se poate realiza in armonie cu sistemul ecologic global.

Numai o companie puternica si activa isi poate permite sa aiba o ideologie.

Obiectivul nostru este sa punem omul pe primul loc si sa mentinem un puternic sens al valorii.