Penetron reduce amprenta de carbon a structurii din beton

Scădeți Semnificativ Amprenta Emisiilor De Carbon A Structurii De Beton Cu PENETRON ADMIX®

Eliminarea umidității din băi, bucătării sau balcoane

Aplicare în
mediu umed

Fără
membrană

Tehnologie cristalină
activa permanent

Experiență
de peste
50 de ani

Prezent
în peste
165 de țări

Crește durata de viață
a betonului cu
peste 60 de ani

Eliminarea umidității din băi, bucătării sau balcoane

Multe din băile si bucătăriile apartamentelor, se confruntă cu umiditatea excesivă. Prevenirea apariției umezelii ar trebui luata in calcul din stadiul incipient al unei construcții sau renovări. Lipsa hidroizolației sau existența uneia defectuoase duce la apariția mucegaiului, degradarea vopselei, tencuieli, stratului suport al faianței sau gresiei și chiar pereților

  1. aplicații
  2. Eliminarea umidității din băi, bucătării sau balcoane
hidroizolare bai

Hidroizolarea acoperișului

Hidroizolare pentru acoperișuri si terase din beton cu trafic

Betonul nu este impermeabil! O structura de beton are nevoie de hidroizolare pentru a stopa infiltrarea apei. Asta înseamnă aplicarea unei hidroizolări lichide si de protecție. Produsele noastre sunt concepute din materiale de înaltă calitate pentru a oferi cea mai bună protecție si hidroizolare. Un acoperiș din beton, o terasa expusa din beton, sau orice tip de beton expus, pot fi hidroizolate si protejate în același timp cu noile produse Penetron.

Sistemele avansate de hidroizolare Penetron oferă o gamă largă de produse care pot fi folosite de la fundație până la acoperiș, aplicate pe interiorul sau exteriorul clădirilor sau la renovarea camerelor și pereților din cărămidă, rigips sau beton cu probleme de umiditate (baie, bucătărie, balcoane, beciuri etc).

Membrana lichidă poliuretanică Penetron Simp Coat 25, este produsul ideal pentru lucrări de protejare, întreținere, reparație, restaurare si hidroizolare a băilor, bucătăriei, etc. Poate fi folosit pe suprafețe multiple (cărămidă, lemn, rigips, carton, plastic, beton, fier) este ușor de aplicat cu rola sau cu pensula, permite suprafeței să respire si protejează.