Penetron reduce amprenta de carbon a structurii din beton

Scădeți Semnificativ Amprenta Emisiilor De Carbon A Structurii De Beton Cu PENETRON ADMIX®

Eliminarea degradarii betonului la pistele cu trafic intens

Aplicare în
mediu umed

Fără
membrană

Tehnologie cristalină
activa permanent

Experiență
de peste
50 de ani

Prezent
în peste
165 de țări

Crește durata de viață
a betonului cu
peste 60 de ani

Eliminarea degradării betonului la pistele cu trafic intens -spălătorie auto, Iași

  • Proiect:Protectia, durificarea pistelor de beton cu trafic la spalatorie auto
  • Locație: Iași
  • Tip lucrare: Impermeabilizare piste beton cu trafic si atac chimic
  • Materiale Folosite: 
Trataresuprafata pentru durificare cu peneseal FH PS

Aplicare Peneseal FH PS pentru durificare

Gasirea solutiei tehnice optime

Pistele spalatoriilor auto sunt expuse in mod prelungit la trafic greu, apa, substante chimice etc., ceea ce duce la o deteliorare mai rapida a acestora.
Pentru protejarea, durificarea si crestera duratei de viata a betonului solutiile de impermeabilizare si durificare trebuie sa fie complete si sa ofere o protectie totala betonului.

Impermeabilizare si protectie directa, fara manopera, fara timp pierdut.

Solutia propusa de catre departamentul tehnic Penetron Romania a fost agreata de catre beneficiar, fiind economica , durabila, si rapida fara a creste timpul de executie a lucrarii
Aproximativ 220 mp. de beton s-au turnat pentru pistele spalatoriei self service. Betonul a fost tratat cu material Penetron Admix cu adaugare in CIFA, direct in masa betonului, in momentul dozarii.
Penetron Admix a fost adaugat in masa betonului pentru a creste durata de viata ,mentenanta suprafetelor, a impiedica infiltrarea umiditatii, protejeaza împotriva atacului chimic( ph 3-11) permanent, auto-repara fisuri de pana la 0,4mm in contact cu umiditatea, ofera rezistenta impotriva ciclului înghet-dezghet.

Tratament de durificare a suprafetei

Peneseal FH- PS, sigiliu lichid transparent, aplicat prin pulverizare protejează și durifică permanent betonul pătrunzand adânc in masa ,dosificand masa de beton si eliminand eflorescenta ,prin reacția cu componentele acestuia pentru al solidifica si durifica. Sărurile mineralele alcaline, eflorescența sunt eliminate în proces, crescând adezivitatea suprafeței Sarcina sa electrică îi permite să reacționeze cu umiditatea betonului pentru a forma un gel insolubil, ceea ce face ca betonul să fie mai rezistent la apă. Nano particulele sunt mai eficiente în umplerea suprafețelor neuniforme, făcând betonul mai rezistent la abraziune, atac chimic si praf.
Materialele Penetron nu modifica aspectul natural al betonului, ci imbunatateste calitatea si durabilitatea acestuia,formand chiar si un luciu natural .Betonul tratat cu sigiliu Peneseal se poate polisa.

Află mai multe, contactează-ne!

Departament tehnic

Contact: Claudiu Stoenescu

0368 734 000

tehnic@penetron.ro

Departament vânzări

0772 095 620

vanzari@penetron.ro