Penetron reduce amprenta de carbon a structurii din beton

Scădeți Semnificativ Amprenta Emisiilor De Carbon A Structurii De Beton Cu PENETRON ADMIX®

Hidroizolarea cu Penetron a fundației unei școli

Aplicare în
mediu umed

Fără
membrană

Tehnologie cristalină
activa permanent

Experiență
de peste
50 de ani

Prezent
în peste
165 de țări

Crește durata de viață
a betonului cu
peste 60 de ani

Hidroizolarea cu Penetron a fundației unei școli din București

  • Proiect: Hidroizolare fundație școala 24, București
  • Locație: Bucuresti
  • Tip lucrare: Hidroizolare fundații
  • Materiale Folosite:
Hidroizolare fundatie scoala

Hidroizolare fundație școala

Durabilitatea construcțiilor începe cu Penetron

Datorită timpului scurt de execuție, costului redus si eficacitatea dovedită, sistemul Penetron a fost ales pentru impermeabilizarea si protecția totala a fundației din beton a noii școli generale din Bucuresti.

SNG Imperial, aplicator Penetron a propus soluția de hidroizolare și protecție a pereților diafragma pentru a menține suprafețele uscate și fără umiditate, creând un mediu cât mai sănătos pentru copii

În prima faza zonele exfoliate, fisurate si cu segregări trebuie curățate în profunzime pentru a atinge forma adecvată a betonului înainte de reparație. Suprafața de beton se șlefuiește și se spală cu jet de apă pentru deschiderea porilor

După pregătirea corespunzătoare a suprafeței se amorsează zonele ce urmează a fi reparate cu un strat de material Penetron și cât mai este „proaspăt, se umple cavitatea până la suprafață cu Penecrete Mortar este un mortar de etanșare și reparații, impermeabilizator prefabricat, integral cristalin pe bază de ciment si este compatibil cu toate sistemele de hidroizolare Penetron.

Pentru impermeabilizarea structurii existente s-a utilizat materialul Penetron aplicat prin pensulare, tratament de impermeabilizare pentru structuri existente din beton, Penetron este un material hidroizolant integral cristalin aplicat la suprafață, impermeabilizând și protejând în profunzime betonul. PENETRON poate fi aplicat pe toate suprafețele din beton cu o bună calitate structurală – noi sau vechi.

Află mai multe, contactează-ne!

Departament tehnic

Contact: Claudiu Stoenescu

0368 734 000

tehnic@penetron.ro

Departament vânzări

0772 095 620

vanzari@penetron.ro