Penetron reduce amprenta de carbon a structurii din beton

Scădeți Semnificativ Amprenta Emisiilor De Carbon A Structurii De Beton Cu PENETRON ADMIX®

Hidroizolarea și protecția bazinelor de creștere a păstrăvului

Aplicare în
mediu umed

Fără
membrană

Tehnologie cristalină
activa permanent

Experiență
de peste
50 de ani

Prezent
în peste
165 de țări

Crește durata de viață
a betonului cu
peste 60 de ani

Penetron hidroizolează și protejează noile bazine de crestere pastrav de la Vișeul de Sus, judetul Maramures

  • Proiect: Impermeabilizarea și protecția bazinelor de păstrăv
  • Locație: Vișeu de Sus,judet Maramures
    Tip lucrare: Hidroizolare si protectie totala bazine
  • Executant lucrare: ADECO MAYA BUILD SRL
  • Materiale folosite: Penetron Admix, Penebar SW 45 Rapid
Bazinele sunt protejate de PENETRON ADMIX

Bazinele sunt protejate de PENETRON ADMIX

Soluția tehnică de hidroizolare a bazinelor

Finalizata în 2021, constructia bazinelor de beton pentru cresterea puietului de păstrav de la Vișeul de Sus a fost efectuată rapid cu ajutorul Penetron România. Utilizarea tehnologiei cristaline Penetron a asigurat o soluție durabilă și compatibilă cu mediul necesar pentru    cresterea puietilor de păstrăv
Vișeu de Sus este un oraș din județul Maramureș, Transilvania, România. Localitatea are statutul de stațiune turistică de interes local, fiind situată în depresiunea intramontană a județului Maramureș., cu un aspect caracteristic orașelor montane.

Pentru hidroizolarea si protectia noilor bazine de crestere a puietului de pastrav, un proiect in valuare de peste 1 mil de euro beneficiarul, compania Rachita împreuna cu constructorul si antrepenorul     Adeco Maya Build , o companie dinamică, ce asigură soluții complete si de calitate pentru o gamă largă de activități în domeniul construcțiilor au ales pentru hidroizolarea, protectia totala a suprafetelor din beton a noilor bazine de pastrav, soluția propusa de departamentul tehnic Penetron Romania, impermeabilizarea direct in masa betonului cu Penetron Admix si etanșeizarea rosturilor constructive cu banda expandabilă Penebar SW 45 Rapid Tip A.

Datorită proprietăților speciale ale materialelor, în primul rând pentru faptul că este non-toxic (certificate NSF 61 si INSP Romania compatibil cu apa potabila) si nu va afecta în niciun fel starea de sănătate a peștilor.
Penetron Admix confera un timp de executie foarte scurt, prin adaugare direct la turnare in cifa în comparație cu alte produse și sisteme tradiționale de hidroizolare care necesita timp de asteptare până la aplicare precum și o tehnică de fixare.
Tehnologia cristalină Penetron ofera o serie larga de avantaje față de un sistem de membrană convențional, inclusiv reducerea costurilor, ușurința utilizarii și practic lipsa întreținerii
PENETRON ADMIX devine o parte integrantă a betonului. Odată ce substanțele chimice din amestec reacționează cu umiditatea, se formează cristale insolubile în întreaga masa de beton scăzând permeabilitatea betonului înlocuind învelisul hidroizolant clasic . Spre deosebire de un sistem cu membrană, nu este necesară întreținerea sau alt tratament suplimentar datorită capacităților de auto reparare continuă a fisurilor betonului.

Află mai multe, contactează-ne!

Departament tehnic

Contact: Claudiu Stoenescu

0368 734 000

tehnic@penetron.ro

Departament vânzări

0772 095 620

vanzari@penetron.ro