Aplicații

experienţă de peste 40 ani

Prezent în peste 125 ţări

Viaţa betonului creşte
cu peste 60 ani

Aplicații ale SISTEMUL PENETRON

Produsele PENETRON sunt utilizate pentru tratarea structurile de beton expuse apei sau atacului chimic – care necesită o permeabilitate redusă, impermeabilizare permanentă și protecție, chiar și în condiții hidrostatice ridicate. Se aplică fie pe partea pozitivă (partea expusă la apă), fie pe partea negativă (partea opusă apei) și îndeplinește toate cerințele de impermeabilizare.

Aplicații principale ale Sistemului Penetron

 • Fundații și subsoluri si bolți subterane – lucrari de hidroizolare fundații
 • Rezervoare de apă, (inclusiv potabilă), acvarii, canale și rezervoare de epurare si tratare a apei, baraje -lucrari de hidroizolare / impermeabilizare bazine
 • Hidroizolare avansată pentru acoperișuri si terase cu trafic
  Parcari subterane -lucrari de hidroizolare parcari subterane
  Eliminarea umidității din băi, bucătării, balcoane, terase
 • Tuneluri
 • Structuri de trafic
 • Instalații industriale, Punți de parcare
 • Placi, pereți de diafragmă și structuri de acoperiș din beton
 • … și multe alte proiecte care au necesitat sporirea durabilității și a protecției
Betonul

Aplicații ale Sistemului Penetron după vechimea betonului -betoane proaspete (la turnare) / betoane vechi (reparații betoane)

#

Hidroizolatii în masa betonnului

detalii

Hidroizolatii direct in masa betonului, fara membrana pentru structuri noi

Hidroizolarea betonului se face, prin adaugarea de PENETRON ADMIX in masa betonului înainte de turnare, in CIFA sau la stația de beton. PENETRON ADMIX este este un ciment portland, integral cristalin, care face ca betonul sa devina impermeabil si il protejaza de deteriorarea provocata de condițiile de mediu dure, fără sa fie nevoie ca ulterior sa se facă hidroizolarea sa.#

Reparare si hidroizolare structuri din beton

detalii

Repararea si hidroizolarea structurilor din beton pentru structuri existente

Pentru repararea si hidroizolarea structurilor din beton existente se folosesc produse de hidroizolare prin cresterea cristalelor, PENETRON -un material hidroizolant integral cristalin aplicat la suprafaţă, care impermeabilizează şi protejează betonul în profunzime si PENECRETE MORTAR – un mortar de etanşare şi reparatii, impermeabilizator prefabricat, integral cristalin pe bază de ciment.Aplicații ale Sistemului Penetron

#

Hidroizolare Fundatii

citește mai mult

Hidroizolatii direct in masa betonului, fara membrana pentru structuri noi

Betonul cu cel mai înalt nivel de durabilitate se realizează prin reducerea permeabilității păstrând apa și contaminanții din apă în afara componenței betonului.
#

Impermeabilizare Bazine

citește mai mult

Impermeabilizare Bazine

Una dintre problemele cele mai importante cu care se confruntă un constructor la realizarea unui bazin de apă, este impermeabilizarea acestuia.
Soluțiile de impermeabilizare se aplica pentru bazinele din beton cum ar fi rezervor de apa potabila, pentru stingerea incendiului sau rezervoare de decantare ape pluviale. Impermeabilizarea bazinelor de beton se realizează prin cristalizarea activa oferita de Penetron.

#

Hidroizolare Parcari Subterane

citește mai mult

Hidroizolarea / impermeabilizarea parcărilor subterane

Tratarea si impermeabilizarea structurii din beton este foarte importantă pentru rezistența si durabilitatea parcării subterane.

 #

Hidroizolare Pardoseli

citește mai mult

Hidroizolare pardoseli industriale

Pardoselile spațiilor de producție, depozitelor, precum și pentru halele sau încăperile cu număr mare de angajați sau vizitatori trebuie să îndeplinească cerințe dificile: ele suportă numeroase sarcini de greutate și presiunea operațiunilor de rutina a pardoselilor industriale trebuie sa fie rezistente la trafic intens si impact, ușor de întreținut, dar si sigure pentru angajați

#

Hidroizolare acoperișuri, terase din beton

citește mai mult

Hidroizolare acoperișuri, terase din beton

Pentru hidroizolarea teraselor expuse si acoperișurilor din beton vă recomandăm Peneseal Pro -un sigiliu lichid pentru suprafețe de beton aplicat prin pulverizare care formează o barieră în interiorul suprafeței de beton, sub forma de gel care protejează betonul împotriva pătrunderii apei și sigilează fisurile existente cu o dimensiune de până la 2mm în contact permanent cu apa.

#

Hidroizolare băi, bucătării, balcoane

citește mai mult

Hidroizolare băi, bucătării, balcoane

Multe din băile si bucătăriile apartamentelor, se confruntă umiditatea excesivă. Prevenirea apariției umezelii ar trebui luata in calcul din stadiul incipient al unei construcții sau renovări.
Lipsa hidroizolației sau existența uneia defectuoase duce la apariția mucegaiului, degradarea vopselei, tencuieli, stratului suport al faianței sau gresiei și chiar pereților