Penetron reduce amprenta de carbon a structurii din beton

Scădeți Semnificativ Amprenta Emisiilor De Carbon A Structurii De Beton Cu PENETRON ADMIX®

West Park 2 Residential -impermeabilizare cu Penetron

Aplicare în
mediu umed

Fără
membrană

Tehnologie cristalină
activa permanent

Experiență
de peste
50 de ani

Prezent
în peste
165 de țări

Crește durata de viață
a betonului cu
peste 60 de ani

PENETRON Impermeabilizeaza West Park 2 Residential din București

  • Proiect: Impermeabilizare West Park 2 Residential din București
  • Locație: București
  • Tip lucrare: Hidroizolare ansamblu rezidențial, parcare subterana, supraterana
  • Materiale folosite:
West Park Residential -impermeabilizare cu Penetron -f

Hidroizolarea unei parcări subterane

West Park 2 Residence

WEST PARK 2 este un complex rezidențial amplasat într-o poziție strategică, într-o zona cu diferite facilitați in cartierul Bucureștean, Militari.

PENETRON impermeabilizeaza West Park 2 Residence, un ansamblu ce cuprinde 148 de apartamente pe un regim de înălțime de S+P+11 etaje, a cărui baze s-au pus in anul 2017, finalizat si dat in folosința pe parcursul anului 2019.

Locurile de parcare se regăsesc atât in subteran (148 locuri) cat si suprateran (31 locuri), de asemenea ansamblul beneficiază de spatii verzi si loc de joaca pentru copii. In imediata apropiere a ansamblului se afla atât supermarketul LIDL cat si Mega Image iar cea mai apropiata stație de metrou Piața Gorjului este la o distanta de 1km.

Proiectul de impermeabilizare

Planificarea, proiectarea si construcția imobilelor au fost efectuate integral de către Top Building Corporation. Astfel, încă din faza de proiectare s-a ales sistemul de impermeabilizare totala cu adăugare direct in masa betonului, Penetron Admix, pentru înlocuirea sistemului clasic de hidroizolare, pentru un raport calitate – timp de execuție – cost eficient dar si pentru a asigura o durabilitate si o protecție pe viată a structurilor, datorita cristalelor active din componenta materialelor active permanent in contact cu apa . Utilizat atât la parcarea subterana cat si la cea supraterana, structurile cu trafic vor fi protejate si de atac chimic provenit de la sarea folosita in anotimpul rece. Penetron Admix a devenit tratament permanent si parte integranta a structurilor din beton desfășurate pe o suprafața de aprox. 40.000 mp.

Același sistem s-a utilizat si pentru faza următoare a proiectului, 2.000 mc de beton s-au turnat pentru realizarea planșeului, a pereților diafragma, a radierului si a stâlpilor de susținere.

Pentru a asigura o etanșeitate permanenta a rosturilor constructive structuri s-a utilizat cordonul bentonitic expandabil Penebar Sw-45 Rapid tip A pe tot perimetrul clădirii si pentru îmbinările elementelor de susținere/interior.

Materialele Penetron conferă o protecție a structurilor din beton tratate, conform ultimelor studii in ceea ce privește materialul Penetron Admix (fiind la a treia generație ca evoluție). Materialul Penetron Admix creste durata de viată a structurilor cu cel puțin 60 de ani, in condiții extreme de exploatare, comparativ cu o structura din beton netratata. Datorita caracteristicilor devine parte integranta a structurilor din beton, este non-toxic, permite suprafețelor tratate sa respire, autorepara fisuri de pana la 0,4 mm. permanent in contact cu apa, este anticoroziv si nu in ultimul rând, rezista la ciclurile inghet-dezghet.

Beneficiarul, Top Building Corporation are mulți ani de experiență solidă în mediile imobiliare și în industria de construcții, având un istoric de clienți foarte mulțumiți si o serie de proiecte finalizate si vândute in proporție de 100%.

„Suportul tehnic precum si soluțiile inovatoare oferite pentru durabilitatea construcției sunt primordiale pentru calitatea execuției unor lucrări de succes in concepția Penetron.” – declara dl. Claudiu Stoenscu, director tehnic Penetron România

„Penetron Admix este soluția cea mai avantajoasa, mai potrivita si mai eficienta in raport calitate–timp de execuție cat si economic in comparație cu metodele clasice de hidroizolare, care sunt limitate in timp. Eficienta materialelor si buna colaborare cu echipa Penetron, ne determina sa realizam noi proiecte de calitate. ”- declara dl. Moh D, președinte CEO Top Building Corporation.

Află mai multe, contactează-ne!

Departament tehnic

Contact: Claudiu Stoenescu

0368 734 000

tehnic@penetron.ro

Departament vânzări

0772 095 620

vanzari@penetron.ro